Publicat el 19/06/2022

Idees amb taules de jardí per gaudir del bon temps.

 

Durant els mesos càlids, els àpats es traslladen a l’exterior i la taula de jardí es converteix en el punt de reunió preferit per tothom. Els professionals ofereixen un munt de propostes per crear menjadors idíl·lics a l’aire lliure, adaptades a tots els estils, dissenys i mides.

Abans que res, els experts aconsellen tenir en compte la ubicació del menjador exterior. Ha d’estar en un lloc a l’ombra, proper a la cuina i comptar amb taules auxiliars o carretons amb rodes on deixar les begudes, els plats de postres i la fruita.

Amb això present, aquestes són algunes de les principals idees per gaudir a l’aire lliure d’esmorzars, sopars o barbacoes:

En família. És preferible que la taula sigui rectangular. Si reps visites amb regularitat, el millor és que et decantis per les extensibles. Això et permetrà regular el nombre de seients que necessiteu i deixarà espai lliure quan convingui. Al mercat hi ha conjunts plegables per a exterior de tres peces (taula i dos bancs) que es munten i desmunten amb facilitat. Els bancs són ideals quan no se sap amb exactitud el nombre de comensals.

Per a dos. En aquest cas, també es pot optar per mobles plegables que es poden desar quan no els fem servir. Però si prefereixes tenir sempre el teu menjador d’exterior llest per utilitzar-lo amb la parella, una taula rodona amb dues cadires és la millor opció. Pots prescindir de les estovalles per donar protagonisme a una taula peculiar, o col·locar unes cadires de diferents colors per donar un toc més alegre a l’espai. Les taules exteriors de ferro forjat aporten un caire romàntic molt atractiu.

Espai mini. Encara que els metros siguin escassos, pots tenir un menjador exterior atractiu i còmode. Pots triar entre una taula penjant, una de plegable o una rodona amb 2 o 4 cadires. Els bancs són la millor opció per estalviar espai, ja que els pots guardar sota la taula. També són bona idea els tamborets, que a més poden servir com a taula auxiliar.

De fusta. És el material més utilitzat en menjadors exteriors per la seva estètica, resistència i calidesa. Les taules de fusta són ideals per crear un ambient campestre però també clàssic. Solen estar preparades per suportar canvis en el clima, fins i tot la pluja. Això no obstant, convé tenir en compte que aquest material comporta un manteniment perquè no es faci malbé.

Fibres naturals i color blanc. Es tracta d’una de les combinacions preferides per a un menjador exterior modern, fresc i amb estil. Combina el blanc amb fibres naturals com el rotang, el vímet o el jute per a un menjador molt càlid i en tendència. Si prefereixes un estil minimalista i amb molta llum, aleshores aposta-ho tot al blanc: li donaràs un aire molt elegant.

Redacció La Clau

Deixa un comentari