Publicat el 14/03/2007

Majoritàriament van tenir una formació escolar mínimament elemental i bàsica fins als 14 anys, edat en què varen començar a treballar per ajudar econòmicament els seus pares. Normalment la seva setmanada era administrada pels seus pares fins al seu matrimoni, moment en què els fills començaven a ser econòmicament independents. Aquesta situació va ser diferent per als seus fills que també majoritàriament van ser mantinguts pels seus pares tant si estudiaven com si treballaven.
Actualment són explotats com a cangurs pels seus fills i a la vegada han de tenir cura dels seus pares d’edat avançada. La condició d’entrepà es dóna en constatar haver estat el tall dels seus pares i també dels seus fills.

Són generacions que no han pogut beneficiar-se mai o ben poc d’entrepans en els quals el tall fos dels seus pares o dels seus fills. Són generacions obligades a haver de confiar sempre en els seus propis esforços en un entorn laboral en el què era bastant habitual haver de realitzar hores extres en diferents llocs de treball.

Deixa un comentari