Publicat el 19/11/2019

Tal com explica l’Agència EFE al seu web, unir alta qualitat en cuina i oferta d’oci nocturn són els requisits indispensables per obtenir les llunes de Gastromoon, un nou segell de qualitat internacional que estrena el Cavalli Club de Dubai amb la seva combinació de gastronomia i discoteca.

Aquest segell distintiu busca donar «garanties» a un «públic creixent» que reclama bona gastronomia i posterior diversió en el mateix espai. Està impulsat per World Xefs —que agrupa 110 cadenes de cuiners—, International Nightlife Association i la consultora d’hostaleria Linkers.

Segons explica a EFE el director d’Operacions de Linkers Consulting, David Basilio, aquest model de negoci és «molt sol·licitat» per persones «interessades en l’alta cuina que després no vol moure’s, ja sia per mandra o per seguretat en la conducció, per prendre una bona copa, ballar o gaudir d’un espectacle». Això suposa, ha indicat, «augmentar les possibilitats de negoci» tant als restaurants, que poden ampliar els seus serveis després dels sopars, com en discoteques i sales que incorporin una bona proposta culinària.

Gastromoon és una cosa semblant a les estrelles Michelin de la nit en versió llunes: els locals que compleixin els requisits podran rebre d’una a tres, la màxima distinció, després de les visites d’inspectors anònims designats per les tres organitzacions impulsores del segell.

El primer local del món a rebre una lluna de Gastromoon ha estat el Cavalli Club Dubai, ja que, segons assenyala Basilio, ofereix al client «una experiència total, amb una carta variada i de qualitat, bona oferta de vins, un servei professional i proper i una oferta d’oci nocturn única».

 

Redacció La Clau
Font: www.efe.com

Deixa un comentari