Galetes de civada
No saps què donar de berenar als nens? Necessites un snack saludable per a la feina? Amb la següent recepta de galetes de civada tindràs sempre una opció deliciosa llesta per menjar.
Prepara-les cada diumenge i gaudeix-les durant tota la setmana conservant-les en un pot de vidre hermètic.
Preparar galetes casolanes és una activitat genial per fer en família, i alhora una opció ideal per substituir les galetes industrials de supermercat plenes de sucres refinats i grasses de palma.
La civada és un aliment amb moltes propietats; entre d’altres, és antioxidant, és beneficiosa per a les bactèries bones de l’intestí, ajuda a reduir el colesterol i regula els nivells de sucre.
INGREDIENTS:
- 100 g de farina integral de blat
- 125 g de flocs de civada
- 1 culleradeta de llevat
- 1 polsim de sal
- 50 g de sucre morè de canya integral
- 60 g d’oli d’oliva
- 2 ous
- 50 g de xocolata negra (esmicolada)
INSTRUCCIONS:
- Escalfa el forn a 180 °C.
- Barreja tots els ingredients menys els ous i la xocolata en un bol.
- Afegeix els ous batuts.
- Finalment afegeix els trossets de xocolata.
- Modela la massa en forma circular i col·loqueu sobre paper de forn.
- Posa les galetes al forn durant uns 15 minuts.
- Deixa-les refredar.
Ingredients per a una safata de forn (aprox. 15 galetes).
David i Clàudia
Magrana Taller,
agència de publicitat foodie
www.magranataller.com