Publicat el 15/06/2006

Avui dia amb un baix índex de natalitat, tenir fills s’està convertint en un luxe, propi de gent adinerada i que, a més, condiciona la llibertat individual en tenir d’assumir la responsabilitat de la seva educació, la qual cosa moltes parelles defugen. La solució, cada vegada més habitual, per tenir companyia consisteix a tenir un gos, del qual n’hi ha de totes les mides, races i tipus. Els gossos tenen l’avantatge que si convé els pots deixar abandonats com acostuma a passar cada estiu. Però tants gossos no deixen de crear veritables problemes cívics i socials.
A part de les clàssiques caques existeix una qüestió que cal denunciar i posar sobre la taula que és la incompatibilitat de compartir espais públics destinats a infants. La prohibició dels gossos en parcs infantils hauria de ser total, sobretot en terrenys de gespa o sorra, que queden contaminats pels seus pipins. L’Administració hauria de ser molt rígida en aquesta prohibició que, lamentablement, no hauria de ser necessària, si els propietaris de gossos fossin suficientment cívics per no haver de recórrer a la imposició de multes i sancions.

En la societat actual es donen dues condicions que demostren la procedència animal de l’ésser humà que significativament es fan paleses en alguns propietaris de gossos i conductors de vehicles.

Deixa un comentari