Publicat el 22/12/2016

Els cabells solen ser un dels millors aliats per canviar la nostra imatge, i amb el canvi d’estació són moltes les dones que aposten, sobretot a la tardor-hivern, per un tall diferent i que arregli els efectes de l’excés de sol o de clor que han patit durant el bon temps. Però si a més del tall ets de les que s’atreveix a canviar la tonalitat o el color de cabell, aquesta temporada pots optar pels colors estrella:
Tons coure: els colors coure i rogencs tornen amb força, són els grans protagonistes i els que marquen tendència aquesta temporada.
Ros platí, quasi gris: malgrat que aquest to no ha estat mai popular, aquesta temporada sembla que agafa impuls, ja que aporta lluminositat a qualsevol tipus de cara. Aquests tons queden millor amb talls de tipus cabellera curta o més curts.
El tradicional xocolata o castany: color que afavoreix i combina bé amb qualsevol tipus de cabell i afavoreix tota mena de cares.
Els blens o ‘metxes’ que barregen tons castanys amb rossos segueixen de moda i són perfectes per donar un toc de color als cabells sense que es noti gaire.
Arrels fosques: la tècnica d’arrels fosques i la resta del cabell ros s’utilitza per donar una sensació de volum a la cara i un toc de brillantor extra.
I per a les més atrevides, cabells ‘d’arc iris’: es tracta literalment de combinar tons i colors diferents.

 
Redacció La Clau

Deixa un comentari