Publicat el 13/10/2018

Existeixen molts tipus de terres, tant per posar a llocs públics com també a la nostra llar. Un dels terres que més ha reduït els accidents domèstics és sense dubte el terra antilliscant, pel material amb què està fet.

Aquest tipus de terres podem trobar-los a escoles, centres comercials i allà on hi hagi molt de tràfec de gent.

Aquest tipus de terra està compost per un material molt resistent, molt fàcil de netejar i segur; l’únic que necessita és passar-hi un pal de fregar mullat en aigua i una mica de vinagre perquè quedi brillant i llueixi com el primer dia.

Però cal conèixer una mica el material i tenir en compte que hi ha alguns productes que no es poden utilitzar en aquest tipus de terres, com ara els que portin qualsevol tipus de cera, dissolvent, o a base d’oli de llinassa, vernissos o pólvores abrasives.

Si ens centrem en els avantatges, no podem deixar de banda que ofereix una gamma àmplia d’imitació de fusta o de granit, colors àcids i forts per a aquells que els agrada decorar la casa de manera moderna, i dibuixos de molts tipus per a aquells que desitgen un aire original.

A banda d’això, els terres antilliscants són molt fàcils d’instal·lar, ja que només requereixen el seguiment de les instruccions del fabricant.

 

Font: www.yung.es

Deixa un comentari