Publicat el 24/01/2019

Els problemes d’atenció afecten ja més d’un 8 % de la població infantil i juvenil. El fracàs escolar es dispara a Catalunya, on és més del doble de la mitjana europea. Els principals problemes              a què s’enfronten els nens i nenes amb trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat (TDAH) són:

-Fracàs escolar
-Desmotivació, baixa autoestima
-Ansietat
-Problemes de llenguatge i aprenentatge

Aquestes situacions desemboquen en dificultats de conductes, negació, desmotivació i aïllament, la qual cosa provoca un augment de l’estrès familiar i un empitjorament de les condicions i qualitat de vida de tota la família.

Les estadístiques ens mostren que els tractaments actuals no són suficients. Recórrer en excés a la medicació o la desmotivació del nen degut a enfocaments passius i avorrits són factors que porten els pares a buscar alternatives eficaces i ja validades.

És necessari disposar de solucions reals i pràctiques, objectives i adaptades a les necessitats actuals. Necessitem tècniques avançades i innovadores, avalades, sense efectes secundaris, sense medicació, i amb resultats visibles i objectius.

El ‘Método Edufeedback’ utilitza el sistema ‘Play Attention’, que és un sistema integrat d’entrenament de l‘atenció mitjançant videojocs interactius que fomenten la motivació, la memòria, la concentració i l’aprenentatge. És un mètode avalat per la seva eficàcia demostrada, un equip professional i qualificat i protocols d’actuació específics aplicats amb èxit per la NASA, l’Agència Espacial Europea, la Universitat de Harvard, la Clínica Mayo, equips olímpics i esportistes d’elit, institucions públiques i privades de primer ordre i altres clíniques de prestigi.

Un mètode avalat per la seva eficàcia demostrada, un equip professional qualificat i protocols d’actuació específics.

 

Nascia

Deixa un comentari