Publicat el 27/05/2018

Autora: Diana Quan / Editorial: Ediciones B

El paradís és casa teva, de Diana Quan, és una guia amb un gran ventall d’idees per poder convertir la nostra llar en «un temple de positivat exterior i interior». De fet, de nosaltres depèn que la llar sigui com volem; per això acaba esdevenint una clara manifestació de la nostra personalitat. I només amb una preparació adequada i una bona estratègia podem aconseguir transformar-la, alhora que ens canviem nosaltres mateixos.

Aquest llibre tracta, doncs, d’aquest procés de canvi. És a més una pràctica guia en què trobem informació per entendre què diu de nosaltres la nostra llar, i orientació sobre els canvis que podem fer per transformar-la, amb l’objectiu que esdevingui un espai en el qual ens sentim còmodes i amb el màxim benestar possible.

Entre altres aspectes, El paradís és casa teva analitza les característiques de cada estança del nostre habitatge per saber si generen vitalitat,  relaxació o concentració i inspiració; consells per millorar el nostre estat d’ànim a través del lloc on vivim; aspectes com les plantes i els colors; tècniques per aconseguir omplir de positivitat la nostra llar; nombrosos detalls pràctics sobre els millors materials per crear una casa saludable i un ampli ventall d’idees per aconseguir que hi regnin sempre l’harmonia i la tranquil·litat.

A través d’aquest llibre es pot connectar amb la saviesa de la tradició oriental, tant xinesa com japonesa, a més de trobar nombrosos consells i estratègies que la cultura occidental ens ha llegat. Diana Quan ens ajuda a convertir la nostra llar en un oasi de serenitat, bones relacions i creativitat.

Deixa un comentari