El necesser de la núvia | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/02/2019

Actualment hi ha moltes parelles que decideixen casar-se fora de casa, ja sia a l’estranger o en un recinte o finca especial. Com que potser els nervis, les presses o si més no l’organització de tot l’esdeveniment us poden fer una mala passada, haureu de preparar el vostre necesser de núvia a darrera hora. Preneu nota de petites coses que us recomano:

Per a la pell: una base de maquillatge lluminosa, que serveix per cobrir i matisar. Sumeu-hi un il·luminador que us servirà per ressaltar pòmuls, arc de la cella, arc del llavi i nas. Un coloret rosat o en un to préssec donarà l’aspecte ‘saludable’ al vostre look final.

Trieu entre ombres o llavis foscos: aneu sobre segur. Una ombra en tons rosats i uns llavis brillants aporten harmonia. Si pel contrari voleu uns llavis foscos, poseu una ombra marró clara al vostre necesser.

Per a les mans: és important tenir feta la manicura prèviament, però si no és el cas, endueu-vos tenalles, tallaungles i llima. Us feu una exfoliació amb sucre i sabó, us llimeu les ungles i si cal en traieu les pells. Acabeu amb una base brillant o bé rosa claret. Penseu que l’anell ha de lluir tant o més que les mans!

Si no porteu vel, agafeu gomes, clips i algun element que aporti un detall al cap. Una diadema, una pinça o una goma amb detall són l’última moda quant a looks de núvies.

Si sou de les que canvieu de vestit, aprofiteu i emmarqueu el vostre maquillatge. Un llapis fosc (negre, marró), una mica més de rímel i alguna ombra nacrada o amb brillantor donaran un toc al canvi de vestit!

Que no se us passi portar un desodorant, raspall de dents i pasta i crema de cos, i algun oli per barrejar-lo… Endavant, i moltes felicitats!

 

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco. Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari