Publicat el 30/07/2020

Un maquillatge ens ha de poder acompanyar durant molt de temps! Per trobar el que més ens escau i millor s’adapta al nostre tipus de pell i al nostre ritme diari, cal provar, provar i provar! Però podem fer-nos una idea de què ens trobarem al mercat.

Maquillatge lleuger: el més natural, amb efecte seda. Solen ser sèrums o textures molt líquides. Poden tenir algun pigment reflector i sovint components hidratants. És la millor opció quan no ens agrada maquillar-nos molt o volem tenir un maquillatge que sigui com una crema hidratant quant a possibles efectes.

Base líquida: un maquillatge que continua sent líquid però és més opac. Es pot presentar en versió cushion, és a dir, amb una espongeta que s’amara amb el maquillatge de l’envàs i s’aplica. Aquestes versions cobreixen les imperfeccions però alhora donen un resultat radiant.
Maquillatge matificant: és l’ideal per a ocasions especials, vespres, etc., ja que normalment la seva textura és densa i dona molta cobertura. És important que abans d’aplicar-lo tinguem la pell neta i ben hidratada! Encara que ens pugui fer una sensació greixosa, el maquillatge matificant fa sempre el seu efecte.

Maquillatge mineral: sol estar compost per minerals com el zinc, magnesi, potassi, sodi…, molt afins amb la pell. Té un efecte molt natural sobre la pell i cobreix sense obturar el porus. S’ha d’aplicar des de l’exterior cap a l’interior de la cara amb un pinzell.

 

MLeBé

Deixa un comentari