Publicat el 20/03/2020

Autor: Alberto Mena Godoy / Editorial: Desclée de Brouwer

Què necessiten els nens i nenes dels seus pares per desenvolupar una vinculació afectiva i una sexualitat sanes? Què hauries necessitat tu? Què podem fer al respecte?

Els comportaments i conductes sexuals de la vida adulta s’arrelen en les experiències de relació registrades al llarg de la infància i l’adolescència.

L’autor aborda noves perspectives sobre diverses temàtiques que giren al voltant de les relacions humanes i la sexualitat: els patrons de desig i atracció; les repercussions en la vida adulta de la vinculació afectiva i la vinculació sexual; els orígens i la formació de les principals disfuncions i perversions sexuals (parafílies); les fantasies sexuals i els seus rerefons, tan sovint obviats i ignorats; i els orígens i les causes relacionals de l’homosexualitat.

En les conclusions es planteja la necessitat d’emprendre una revolució dels afectes que, molt més enllà de la revolució sexual dels anys 60 del passat segle, revalori i retorni la integritat a les relacions humanes, a les capacitats relacionals i a la sexualitat.

Deixa un comentari