Publicat el 15/04/2019

D’acord amb l’Institut Pantone, especialista del color, aquesta temporada el color serà brillant, ple d’energia per omplir-nos de confiança i bon estat d’ànim. Aquesta temporada s’omplirà de blaus, verds militars, vermells, roses suaus i per descomptat el color coral, el Living Coral, triat per Pantone per a aquest 2019. La combinació de tots ells ens permetrà lluir un look per a cada dia, ja sigui en ombres d’ulls, pintallavis o bé pintaungles.

No hi ha regles establertes, però heus aquí algunes idees per al look de temporada:

  • Pel que fa a ombres d’ulls, les pells més blanques poden optar per un rosa pàl·lid combinat amb grocs pastel; per a les pells fosques, un to verd oliva queda molt bé amb marrons o ataronjats.
  • Apliqueu una base prèvia a les parpelles abans de maquillar-les; això fa que les ombres us durin més, a més d’allisar la pell i unificar-ne el to. Si no us agrada un primer, amb un toc de crema hidratant i maquillatge podeu fer una base prèvia ben natural.
  • La textura de la pintura dels ulls pot ser en pols o bé en crema: feu servir les dues si teniu dubtes! Poseu la crema primer i acabeu amb les textures de pólvores d’ulls.

Els colors de la temporada 2019 no només queden reservats al maquillatge. Penseu en les pintures de les ungles i en els llavis. Les més atrevides gaudiran amb els nous tons. Però trieu aquelles marques lliures de components nocius (sovint anomenats 7 free: sense parabens, ftalats, toluè, xilè, càmfora, formaldehid, resines). El vermell és un clàssic, però recordeu el coral, els blaus, verds i roses pàl·lids per a les més reservades!

 

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i
eco. Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari