Publicat el 18/10/2018

Segons la revista de decoració, arquitectura, art i disseny AD Architectural Digest, les recerques a Pinterest indiquen que els tons terra són la tendència en decoració que més creix aquesta tardor. Tal com expliquen en l’informe Tornada a la rutina 2018, publicat recentment per Pinterest, a Espanya les recerques relacionades amb els colors terra han augmentat un 50 % en els últims tres mesos.

Pel que sembla, l’acoloriment i la llum de l’estiu comencen a cedir per donar pas aquesta tardor a uns colors càlids i acollidors que seran els protagonistes absoluts de l’estació. La natura, un cop més, es converteix en font d’inspiració en el món de la decoració, que incorpora el camel, el beix, el marró, el terracota per crear una atmosfera de comoditat i calidesa a les llars.

Ja sigui per combinar amb espais d’estil tradicional, rústic o modern —afegeix la publicació—, la paleta entre la qual triar és infinita: des dels tons ocres als taronges oxidats, passant pel gris sorra o els verds apagats. L’opció perfecta per aportar calidesa a qualsevol estança.

 

Redacció La clau
Font: www.revistaad.es

Deixa un comentari