Publicat el 13/09/2018

Tenint en compte el que s’ha pogut veure a les passarel·les i els estils que han lluït famoses i influencers als carrers, aquestes són les tendències de calçat que veurem els propers mesos:

Botins de cowboy. Tot un clàssic que es postula com el més popular de la tardor vinent. Combinats amb minifaldilles vaqueres a començament de la tardor i amb vestits jaqueta quan el fred s’intensifiqui.

Punta quadrada. Es veurà en tot tipus de calçat: botes, botins, sabates tancades i fins i tot sandàlies

Botes anys 70. Per sota del genoll i poc taló en colors llisos. El camel, i el granat seran els tons estrella.

Estampat animal. El de lleopard serà un dels predilectes, no només en botins i botes sinó també en sabates. Per a les més atrevides la versió de color blau o l’estampat de zebra.

Botes beix. Desplacen les botes blanques que van imposar-se el 2017. La versió més torrada d’aquest color es perfila com una de les favorites.

Sabatilles esportives amb plataforma. Ja porten força temps formant part dels nostres looks amb més estil i segueixen sent unes de les tendències que sobreviuen, tot i que ara el més nou són els models amb plataforma.

Botes de muntanya. El passat hivern van fer una discreta aparició, però enguany arriben per quedar-s’hi. La comoditat és clau i la practicitat fonamental, però no obliden incorporar algun toc diferenciador, com el color dels cordons o materials en contrast per fer-les més desitjables que mai. Una de les tendències més potents per als looks d’entretemps i d’hivern.

Botes d’aigua. Els dissenyadors les han reinventat i es podran trobar en colors neó, decorades amb missatges, en versió botí en diferents colors i amb logo retro, en blanc, amb quadres príncep de gal·les i, fins i tot, per sobre del genoll.

Color taronja. Aquest any el taronja serà el nou negre, un bàsic que no podrà faltar en cap armari, i les sabates no en seran una excepció. Des de les de taló fins a les sabatilles esportives, el taronja s’imposa aquesta temporada.

Els dissenys que caracteritzaran el calçat femení seran els talons vertiginosos i les textures com velluts, brocats i delicats laminats que es podran veure tant en sabates com en botins, passant per les sandàlies. En contrast amb això, trobarem formes i dissenys propis del calçat militar i de muntanya per a qui prefereixi un aire rebel i desenfadat.

Quant als calçats d’home, els més esportius estaran caracteritzats per una aparença clàssica i elegant, reflectida a través de cuirs, acabats artesanals i tatxes angleses. En general, el calçat masculí es caracteritzarà per barrejar cuir d’alta qualitat amb diferents pells, colors i trets propis del món esportiu, sobretot soles de goma.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari