Doules de l’Ànima Animal Acompanyament i suport en l’últim tram de vida dels animals | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/10/2018

En l’últim tram de la vida els animals no viuen la mort des del sofriment com els humans, sinó com una cosa natural i amb un procés que forma part de la vida.

De vegades es duen a terme eutanàsies perquè el responsable de l’animal no suporta veure’l «patir». És important avisar-los si es decideix això, ja que necessiten saber de quant temps disposen per deixar anar l’ànima.

El moment de la mort és un moment sagrat, on l’ànima s’allibera del cos. Aquest procés acostuma a ser molt dur per als responsables de l’animal.

Oferim acompanyament i suport tant a l’animal com als responsables, amb eines de comunicació humana i animal, respecte i comprensió. Tot això complementat amb teràpia floral perquè l’animal tingui una mort digna i amb el màxim respecte per la seva capacitat de decidir, i fent que el propietari pateixi el menys possible, oferint-li també a ell el suport necessari perquè el pugui deixar anar i deslligar-se’n amb enteniment i calma.

Aquest ajut que oferim té com a objectiu que el trànsit sigui el més plaent possible per a tots els implicats.

Abans de res, hem de tenir en compte que és el cos físic el que mor, l’ésser transcendeix a un altre pla.

Així com hi ha doules de la vida on es dona suport a la futura mare i a aquest ésser que naixerà, nosaltres som doules de l’ànima, on també ajudem a fer que l’ànima tingui l’oportunitat de marxar i renéixer en pau i harmonia.

«Hi ha una tècnica per morir, i també per viure».

Doules de l’Ànima Animal
El Ca Rosa

Deixa un comentari