Publicat el 17/12/2021

Es van acostant aquestes dates tan especials de desembre… El Nadal! I, amb ell, arriba també un moment en el qual ens agrada arreglar-nos i combinar-nos amb les llums del carrer, és a dir, brillar. Moda, maquillatge, manicura… Tot això va sempre de bracet, però en aquesta època les tendències destaquen especialment per mostrar el nostre costat més vistós i glamurós. Per aquest motiu, en aquesta entrada et portem idees de manicures que estan en voga, a fi que les puguis lluir mentre celebres que es va acabant el 2021!

 

Snow French. Es tracta d’una versió de la manicura francesa que tant coneixem. Simple però efectiva i, sobretot, elegant. És una manicura original que combina molt bé amb qualsevol look i resulta adequada per a totes les celebracions. A més, queda bé tant en ungles curtes com llargues. La part de dalt, pintada amb lluentors, fa que la manicura tingui el toc ideal per a aquestes dates en què regnen les llums i la brillantor. I pots fer-la de qualsevol color. Un encert assegurat!

Ungles de vellut.  El vellut és un dels teixits que més furor fa quant a looks festius, i aquesta tendència s’ha desplaçat a les ungles. El conegut efecte velvet s’ha convertit en un dels més vistos en manicures i és fàcil d’aconseguir.
Es pot dur a terme amb el layering, una tècnica que consisteix a aplicar diverses capes de producte i, com a toc final, utilitzar un bon top coat d’acabat ungles de gel. I, com pots veure, amb el clàssic vermell nadalenc queden perfectes.

Efecte de banyat en or. Com ja hem comentat, el Nadal és una època de l’any que té com a protagonista les coses brillants. I què hi ha més brillant que l’or? En el món de la manicura aquesta tendència ha arribat trepitjant fort, i no només com un color per recobrir tota l’ungla, sinó que es pot ser original i crear milers de combinacions amb el daurat: en manicura francesa o amb dibuixos, entre d’altres. La clau per aconseguir un bon resultat és, de nou, aplicar diverses capes i usar un esmalt amb molt de pigment.

Decorades. Decora-les com prefereixis! Amb llunes, lletres, animals… Fins i tot pots incorporar-hi alguna perla o joia. Hi ha mil combinacions, i és que el món de les manicures és un art. I segur que amb unes ungles decorades amb temàtica nadalenca triomfaràs allà on vagis. La manicura nevada queda increïble en aquesta època, i li dona al look un toc graciós que el fa més informal. Però no et preocupis, que amb un conjunt elegant també queden impecables.

 

bellezaactiva.com · AMIC

Deixa un comentari