Publicat el 17/02/2018

La decoració té un paper molt important en una boda, i els colors són un dels elements principals a tenir en compte. Si ens agrada anar a la moda, podem escollir les tonalitats que són tendència i tindrem un casament d’allò més actual. Aquest 2018 s’imposen els colors neutres o pastel, però abans de triar-ne un hem de tenir en compte l’estil del casament i l’efecte que es vol aconseguir.

Coral. La millor opció per a celebracions romàntiques i també per a casaments elegants.

Gris. Perfecte per aconseguir un estil sobri i formal en la decoració.

Verd. Un to maragda amb un verd una mica més suau equilibra l’impacte cridaner d’aquest color i aporta modernitat a la cerimònia.

Turquesa. És ideal per als centres de taula i elements decoratius del banquet de noces, com gerros, espelmes o tovallons.

Groc. Una opció moderna i original per a bodes estiuenques.

També podem triar un color temàtic i fer-lo servir com a motiu principal en tots els elements decoratius de la celebració. D’aquesta manera aconseguirem crear un efecte visual i estimular certes sensacions, ja que cada color té un significat i es relaciona amb una emoció concreta. El més important és triar aquell que més s’assembli a la personalitat dels nuvis.

Blanc. És el color tradicional dels casaments. Simbolitza puresa, llum, innocència i perfecció. Una decoració nupcial en què predomini aquest to és ideal per als casaments a la primavera i estiu, ja que produeix una sensació de frescor i neteja.

Blau. Com que és el color del cel i del mar, és ideal per a les noces d’estil mariner. Té un efecte relaxant, per la qual cosa és idoni per crear un ambient de tranquil·litat.

Vermell. Es relaciona amb la passió i l’amor, perquè és el color del foc i de la sang. Atès que els detalls vermells tenen volum i són molt cridaners, s’han de fer servir per accentuar elements decoratius; per exemple, centres de flors vermelles sobre estovalles blanques, cintes de color vermell lligades a les cadires… Això donarà un toc alegre i apassionat a la cerimònia.

Taronja. Combina l’energia del vermell i l’alegria del groc. Es tracta d’un color càlid, així que és molt indicat per a casaments de tardor o hivern, ja que contribueix a crear un ambient acollidor.

Groc. És el color del sol i de l’or. Atès que evoca sensacions alegres, s’associa amb els nens. Per aquest motiu és molt adequat per decorar la taula infantil del casament.

Verd. Com el blau, és una tonalitat relaxant. És perfecte per a un casament primaveral o campestre, ja que és el color de la natura.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari