Publicat el 19/04/2019

L’empresa Cheil Worldwide, que pertany al Grup Samsung, ha dissenyat un gerro anomenat Firevase que funciona com a extintor d’un sol ús per apagar incendis.

Tot va començar amb una campanya del govern de Corea del Sud per conscienciar la població del perill dels incendis domèstics, ja que s’estima que cada any es produeixen més de 10.000 incendis en llars particulars. Per ajudar a conscienciar la població, el govern va encarregar a Cheil Worldwide la fabricació de 100.000 gerros contra incendis, però l’èxit de la campanya va ser tan gran que el govern va demanar una nova comanda d’unes altres 200.000 unitats que seran repartides de forma gratuïta en algunes regions de Corea del Sud.

Firevase té l’aparença d’un gerro de vidre, però compta amb un doble dipòsit. L’intern es fa servir per posar les flors i l’aigua. L’extern està segellat i conté carbonat de potassi, un producte utilitzat per combatre el foc.
En cas que es produeixi un incendi, el gerro es fa servir com una mena de granada: cal llançar-lo amb força cap a les flames per tal que rebenti i alliberi el carbonat de potassi que absorbirà l’oxigen de l’aire i sufocarà les flames.

 

Redaccció La Clau

Deixa un comentari