Publicat el 30/01/2024

Decoració dopamina per omplir la llar de felicitat.

 

Si t’agraden el colorit, els estampats i els ambients que et fan sentir feliç, aquesta tendència serà per a tu.

Volem tenir una llar que ens faci sentir en el màxim confort però també feliços. Encara que els estils decoratius més elegants i sobris estan lluny de passar de moda, ara el que s’imposa és capturar la sensació d’alegria que ens donen els colors més vius.

La «decoració dopamina» es basa en l’ús a fons de la cromoteràpia, perquè els colors influeixen en el nostre ànim. Els colors alegres ens transmeten aquesta sensació. I si això funciona amb la roba que et sols posar, també ho fa en l’espai del saló, del dormitori i fins i tot del bany, fent que tot en la llar transmeti alegria!

No cal fer grans eleccions per aplicar aquesta decoració a casa teva. Si t’agrada aquesta tendència, concentra’t en el més bàsic: estampats cridaners i colors vius. Amb parets amb molt de color, amb cortines amb estampats acolorits…

El millor de tot és que podràs mostrar al màxim la teva creativitat i gust personal, perquè podràs aconseguir les més originals combinacions de color, així com de patrons i contrastos. Les que més t’agradin.

Pots assolir la «decoració dopamina» a casa barrejant patrons de diferents grandàries, alguns més sofisticats i altres més senzills. La mescla és part de la bellesa, així que no hi ha error possible. I encara més fàcil és la mescla de colors: com més vistosos i intensos, millors. Si vols, pots deixar un color neutre de base i anat barrejant a partir d’aquí. Que siguin molt llampants i que se superposin els uns amb els altres.

Pel que fa als tèxtils, cobren especial importància. És l’hora d’aprofitar els colors més alegres en les fundes per a coixins, cortines, o catifes! I, per descomptat, aprofitant el colorit dels elements decoratius.

Tampoc no poden faltar quadres plens d’imatges de colors intensos: els elements decoratius inspirats en la flora i la fauna es veuran fantàstics, i la naturalesa en el seu estat pur realçarà encara més la bellesa d’aquesta «decoració dopamina».

Decoracion2.com / AMIC 

Deixa un comentari