Publicat el 09/09/2021

El desenvolupament personal és un procés d’introspecció que ens permet explorar els nostres talents i millorar la nostra qualitat de vida. La seva importància ha fet que cada vegada més professionals es dediquin al perfeccionament d’eines destinades a fomentar el creixement personal de cada individu, a fi d’aconseguir convertir-lo en la seva millor versió.

Els cursos de creixement personal ens ensenyen a prendre consciència del que som i a desenvolupar noves actituds que ens ajudin a la consecució de les nostres metes personals i professionals.

En l’actualitat es poden trobar una gran varietat de cursos relacionats amb la millora i l’aprenentatge de diferents habilitats que són de gran utilitat. Alguns dels més destacables són el coaching social, la programació neurolingüística (PNL), el mindfulness, el lideratge emocional i l’storytelling.

L’objectiu que busquen aquests cursos és que l’alumne es conegui més i millor, que sàpiga quines són les seves fortaleses i potencialitats, així com quines les seves debilitats i conflictes, i què pot fer-hi per millorar-les i minimitzar-les. D’aquesta manera, la persona sortirà dels tallers més enfortida en els àmbits personal, emocional i psicològic.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari