Publicat el 25/09/2021

La terrassa de la nostra llar, en cas de tenir-ne, és una de les parts més agraïdes en aquesta època de l’any, per les activitats que s’hi poden fer i perquè és un punt de trobada amb familiars i amics. Cal mantenir-la adequadament perquè sigui aquell espai tan especial.

Segons destaca revistaad.es, entre les coses que els experts en decoració recomanen que no facis a la teva terrassa hi ha les següents:

  • Tenim la tendència a acabar convertint la terrassa i els balcons en un lloc on guardem tot allò que no sabem on posar. És preferible que sigui un espai agradable on ens trobem bé que no pas un magatzem incontrolat.
  • És preferible no fer servir plantes artificials. La terrassa és un punt de connexió directa amb el medi ambient i cal ser coherent i potenciar-hi els aspectes naturals.
  • Es recomanen mobles que no siguin de plàstic o de palets. Millor fomentar el diàleg entre l’interior i l’exterior de la casa, no una ruptura.
  • Altres suggeriments dels decoradors són defugir els objectes i llums exòtics o fer-ne un ús excessiu o exagerat, així com no tenir màquines d’aire condicionat i, si és inevitable, amagar-les visualment.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari