Publicat el 08/01/2022

Consells per instal·lar un jacuzzi a casa. Pren nota de les recomanacions bàsiques que donen els professionals per poder tenir a casa un veritable spa.

  • Tria el que millor s’adapti a les teves necessites. Hauràs de tenir en compte factors com la intensitat dels raigs de l’aigua, el soroll que genera quan està en funcionament, la seguretat i els materials, que han de ser resistents i fàcils de netejar.
  • Escull el lloc d’instal·lació. El millor és que aquesta operació la faci un professional qualificat, ja que és una tasca impossible de realitzar si no es té experiència. Els factors que cal tenir en compte són, sobretot, l’espai i la ventilació. L’habitació ha de tenir una mida considerable per albergar el jacuzzi, les escales d’accés i les canonades. A més, el terra ha d’estar totalment anivellat i tenir desguàs. Quant a la ventilació, és fonamental, ja que aquest aparell pot arribar als 38 graus de temperatura.
  • Materials resistents a l’aigua i a la humitat. Les parets de l’habitació on s’ubiqui el jacuzzi hauran d’estar cobertes amb revestiments hidròfugs, amb lloses o pintura especial antihumitat. Els mobles i els endolls també hauran de ser resistents a l’aigua i la humitat.
  • Decoració relaxant. Per aconseguir aquest espai de relaxació a casa cal acomodar també l’ambient. El més adequat són els colors neutres a parets i mobiliari i material en acabats naturals. Utilitza llum indirecta que doni una claror suau i tènue.

Redacció La Clau

Deixa un comentari