Con una sonrisa | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/05/2019

Autora: Ana Guerra / Editorial: Planeta

Fa només un any, el meu somni de dedicar-me a la música es va fer realitat. Això és el més meravellós que m’ha passat mai. Però també em provoca molt vertigen. Per això intento no oblidar mai tot el que he après en el llarg camí que m’ha portat fins aquí. I així és com va néixer aquest llibre, per recordar quines són les coses importants d’aquesta vida i per donar les gràcies, amb un somriure, a totes les persones que m’han acompanyat en aquest viatge.

Ana Guerra fa un repàs a la seva carrera, buscant compartir amb els seus seguidors l’experiència d’una nena que des dels 7 anys va somiar amb ser cantant. A partir de la seva història personal i les seves reflexions, el llibre busca inspirar tots aquells que, com l’Ana, lluiten per assolir els seus reptes i fer realitat els seus somnis. Treball, dedicació, persistència… Però abans de res, creure en un mateix i no deixar-se influir per les pors i els límits que se’ns imposen.

Al llarg dels seus nou capítols, Con una sonrisa desxifra els pilars de la seva vida, posant l’accent tant en els millors moments (la seva família, el seu pas per OT, els amics, la passió musical) com en els més complicats.

Deixa un comentari