Publicat el 15/07/2017

Què és la comunicació animal?

És possible comunicar-se amb els animals, inclosos els que conviuen amb nosaltres, en un grau molt més profund, afectant de manera positiva la nostra salut i la seva.
La comunicació telepàtica és una comunicació conscient. Els animals es comuniquen telepàticament entre si, i amb éssers humans. Ells reben les nostres intencions, emocions, imatges, pensaments i el que hi ha darrere de les paraules. Els animals de companyia entren en les nostres vides per ajudar-nos en el nostre creixement.
Aquests bells éssers es poden arribar a frustrar per falta d’entesa quan intenten comunicar-se amb nosaltres, els humans i responsables d’ells, sense aconseguir-ho. A causa d’això, de vegades recorren a altres mètodes per fer-se entendre, com estripar mobiliari o orinar a la catifa, etc.

Per a què serveix la comunicació animal?

  • Entendre el que el teu company animal sent o pensa.
  • Aprofundir en la relació que ja tenim amb ells.
  • Donar suport a la resolució de problemes de comportament.
  • Comprendre temes emocionals com pors, angoixa, agressivitat, timidesa.
  • Donar suport a la resolució de conflictes entre diversos membres de la família (animals i humans).
  • Conèixer les seves perspectives pel que fa a malalties i formes de solucionar-les. (Per exemple, explicar-los la necessitat d’una operació o tractament veterinari específic i sol·licitar la seva cooperació).
  • Aclariments per a un treball més harmònic.
  • Explicar canvis en l’estructura de la llar: mudances, divorcis, arribada de nous membres o partida d’altres, ja sigui per canvi o defunció.
  • Ajudar-los a minimitzar l’ansietat davant els seus cuidadors, per feina, vacances o mort.
  • Donar-los suport en el trànsit de la mort.

Comunicació animal a distància

Les ones de pensament no són només sons. També són llum, color, emocions, olors i imatges. Per tant es pot establir comunicació a distància. La comunicació telepàtica implica la transmissió directa de sentiments, intencions, pensaments, imatges, emocions, impressions, sensacions i pur coneixement.

Quins altres missatges comuniquen els nostres animals?

En els animals, igual que els humans, hi ha graus de comprensió i consciència. Tots són mestres, i venen a lliurar-nos amor incondicional. Tots ells, igual que nosaltres, venen amb una missió en aquesta vida. Alguns venen a ensenyar-nos lliçons espirituals, a guiar els nostres camins, a desbloquejar traumes que portem els humans, i suportar càrregues nostres que per nosaltres mateixos no podem o sabem suportar. Ells ens fan de mirall, per mostrar-nos què hem de treballar en l’àmbit espiritual. És per això que molts tenen les nostres mateixes malalties. Curant-los a ells, ens curem nosaltres, i viceversa. Així doncs, com més responsables som de nosaltres mateixos, més patiment els estalviem a ells en la seva missió de lliurament infinit a nosaltres.

Coses importants que ha de saber la persona que cerca un comunicador/a animal:

La comunicació animal és una eina alternativa i complementària de suport. En cap cas la comunicació animal substitueix una consulta al veterinari o etòleg. El que comuniquem són percepcions que rebem de l’animal; així doncs, algunes vegades pot haver-hi informacions errònies, per interferències o equivocació del comunicador/a, a l’hora d’interpretar o percebre. No deixem de ser humans. Per això demanem que ens digueu en què hem errat o què hem mal interpretat, per poder seguir aprenent i afinar el nostre canal. Les comunicacions sempre es fan amb l’autorització del responsable de l’animal, i també preguntant a l’animal si vol i està en disposició de comunicar. Si no és així, es respecta sempre la decisió de l’animal.

 

El Ca Rosa
elcarosa8@gmail.com

Deixa un comentari