Comer, sentir… ¡vivir! | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/08/2018

Autor: Jorge Pérez-Calvo / Editorial: Grijalbo

Quina relació hi ha entre el sentiment d’ira i d’irritabilitat i la dieta? Quines són les emocions relacionades amb el cor? Quins aliments ens poden ajudar a reduir o a augmentar l’ansietat? I a reduir la por, l’insomni o els canvis d’humor?

El doctor Pérez-Calvo ens explica en aquest llibre divulgatiu la seva experiència clínica i el coneixement adquirit sobre com millorar el benestar físic i emocional a través de l’alimentació. Per això és clau, segons l’autor, referent mundial en alimentació energètica, alimentar-nos en harmonia amb el planeta, gestionar bé les emocions a través dels sabors, i consumir en un bon equilibri aliments freds i calents.

Un llibre revolucionari que vol ajudar-nos a entendre la profunda relació que hi ha entre l’estat físic, el psíquic i l’emocional, a aprendre a restablir l’equilibri del cos i la ment, i a convertir el sofriment en energia vital positiva a través de l’alimentació.

Deixa un comentari