Publicat el 01/10/2019

Autor: Henri Joyeux / Editorial: Planeta

Convertit ja en una bíblia de l’alimentació, aquest llibre divulgatiu, senzill i complet aborda tot allò que té relació amb els productes que ingerim: quant mengem, com cuinem, quins ingredients ajuntem… Res no queda al marge. Perquè, com afirma el doctor Joyeux, els aliments són el millor dels medicaments.

Algunes idees del llibre:

  • Una breu cocció al vapor que no superi els 95 graus, a més de conservar vitamines i fitohormones, fa que els aliments esdevinguin «bio».
  • Evitar la llet de vaca i el iogurt són algunes de les claus que propugna. Productes lactis, sí, però d’ovella o de cabra, màxim un cop al dia.
  • En cas de menjar carn, preferiblement que sigui procedent d’éssers alats més que no pas de quadrúpedes.
  • Menjar una poma cada matí és imprescindible.

Deixa un comentari