Publicat el 02/07/2021

L’estil de la teva cuina és fonamental a l’hora de determinar quin és el millor color dels electrodomèstics. Tant la nevera com el rentavaixelles i el forn són part de la decoració de la teva cuina, igual que ho són els armaris i les rajoles. Per tant, si vols decorar-la amb electrodomèstics nous, pren nota de què en diuen els experts:

Blanc. Aquest ha estat el color predominant durant molt de temps, ja que dona una sensació de puresa i higiene difícil d’aconseguir amb altres tonalitats. Els electrodomèstics blancs queden bé amb gairebé qualsevol cuina, però en especial amb les més lluminoses o decorades amb colors pastel. Tot i així, els electrodomèstics blancs funcionen de meravella amb combinacions de colors vius brillants. Si tens mobles de cuina en tons fusta, els electrodomèstics blancs són la millor opció perquè contrasten amb el mobiliari i alleugereixen visualment l’espai. Una combinació infal·lible per crear un estil nòrdic.

Acer inoxidable. Aquest acabat s’ha incorporat més recentment, quan es va començar a buscar qualitat en els electrodomèstics i l’acer inoxidable es va convertir en el símbol de producte d’alta qualitat. Els aparells amb acabat cromat solen donar a la cuina una aparença «professional» perquè recorden les cuines dels restaurants. Queden molt bé amb colors una mica foscos i combinacions de tons neutres que continguin grisos, blancs, negres i un accent de color. Pel que fa al mobiliari, combinen amb taulells de pedra o d’algun material similar i armaris de fusta. Si vols donar-li un toc modern a la teva cuina, l’acer inoxidable és la millor opció, ja que aporta un aire actual i urbà.

Negre. Va aparèixer després de l’acer inoxidable i és el mes difícil de combinar. Si s’utilitza en l’ambient adequat, però, li atorgarà molta sofisticació. Els electrodomèstics negres tenen una aparença elegant i moderna que encaixa bé en cuines decorades amb colors foscos o neutres com el gris. També s’integra bé amb mobiliari de tons freds com el blau.

Colors. La majoria d’electrodomèstics grans no acostumen a fabricar-se en colors. En canvi, podem trobar aparells més petits com microones, cafeteres i torradores en colors brillants, ideals per accentuar l’opció de color que hagis triat per a la teva cuina.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari