Publicat el 08/05/2020

Quan l’espai no sobra cal treure partit als espais difícils i als racons buits. Hi ha moltes alternatives per donar un toc especial a aquestes zones creant ambients. El millor és adaptar-hi solucions d’emmagatzematge que siguin pràctiques i decoratives alhora.

Si posem prestatges intercalats en les dues parets que formen una cantonada no només tindrem espai per emmagatzemar, sinó que el podrem decorar amb flors, espelmes, fotografies… Una altra opció és posar-hi penjadors o testos amb flors.

Als passadissos també se’ls pot treure profit col·locant prestatgeries. Si són d’obra quedaran perfectament integrades amb la paret.

L’espai sota les escales sovint pot convertir-se en un lloc útil. Si l’amplada ho permet, es pot fer un racó de lectura. Si no, amb unes lleixes se li pot donar una funció decorativa.

Els balcons que s’han tancat i són petits poden convertir-se en zones de treball. Depenent de si mantenim o no la separació per portes, seran independents o quedaran incorporats al saló.

Els mobles cantoners són uns grans aliats per aprofitar els racons. Un escriptori cantoner alliberarà espai al despatx, i substituir les cadires per bancs cantoners farà guanyar espai al menjador o la cuina.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari