Publicat el 30/01/2022

La importància de fer servir com cal els cosmètics és ben sabuda, però també és fonamental conèixer les recomanacions que fan els experts per aplicar els perfums de manera correcta. D’aquesta manera, aconseguirem que la fragància, ja sigui masculina o femenina, duri molt més temps i en traurem el màxim profit.

 

Mantenir l’aroma del perfum durant tot el dia depèn de diversos factors, com ara la composició de la fragància, el tipus de pell i el ph de cada persona, però hi ha unes regles bàsiques que ajuden a fer que el perfum duri més temps:

Crear una base en el moment idoni Després de dutxar-se és quan ens hem d’aplicar el perfum, ja que és quan la pell absorbeix més bé la fragància. Per a una fixació perfecta dels olis, els experts recomanen hidratar la pell i ruixar després la fragància a les àrees exposades a l’aire, evitant aquelles que cobrirà la roba.

Aplicar el perfum en els punts calents Els llocs on ha de posar-se el perfum són zones on la circulació sanguínia es produeix més a prop de la pell, per la qual cosa la temperatura és més alta i fa que la fragància s’evapori més lentament: àrees com darrere de les orelles, la part posterior del coll, els canells, darrere dels genolls o l’interior dels colzes. És molt important no fer fricció canell amb canell, ja que l’aroma podria canviar.

No posar perfum als cabells Es desaconsella perquè els cabells es poden fer malbé i assecar-se per l’alcohol que contenen les fragàncies. Una solució és optar per perfums sense alcohol, o bé aplicar-lo només de tant en tant.

Ruixar el perfum a 10 cm de la pell El polvoritzador no s’ha d’acostar gaire al cos; l’ideal és que estigui a una distància aproximada de 10 cm respecte de la zona on es vol aplicar. D’aquesta manera, l’aroma es distribuirà millor. Un cop aplicat el perfum, es recomana deixar que penetri a la pell i s’assequi per si sol perquè així l’olor perdurarà.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari