Publicat el 17/10/2019

Amb tants aparells electrònics, llums i electrodomèstics, els cables formen part de la nostra vida diària, però això no vol dir que no els puguem amagar. Hi ha idees enginyoses i creatives per ocultar-los o dissimular-los que, a més, fan que quedin integrats de forma estètica en l’espai.

Cistells. Pots guardar les bases d’endolls, els carregadors que no fas servir gaire, els cables USB, etc., en un cistell situat al peu de l’escriptori. Una solució molt fàcil que no requereix cap esforç i aporta un toc rústic.

Caixes. De cartró decorat, de fusta o de vímet, aquesta solució és ideal per guardar les regletes. Si inclouen orificis molt millor, ja que podràs carregar els teus aparells sense necessitat de treure completament el carregador ni el cable.

Adaptar l’escriptori o la taula de despatx. Una idea original és col·locar al lateral de l’escriptori uns ganxos, penjar un tros de cortina amb argolles doblegat i dipositar-hi a dins la regleta. També es pot construir un tauler amb un fals fons que deixi espai entre l’escriptori i la paret.

Decora els cables que pengen. Recobrir d’un material diferent —com ara corda, ràfia o macramé— un llum de peu o una bombeta que pengi és una forma magnífica de tapar els cables i donar un toc original a la teva decoració.

Dissimula els cables a les parets. Pots pintar-los del mateix color que la paret per integrar-los o cobrir-los amb motllures decoratives. Hi ha cornises i sòcols que estan preparats per ocultar cables alhora que decoren la casa.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari