Publicat el 15/09/2018

Acabat l’estiu és un bon moment per renovar l’aspecte de la nostra cabellera, després de mesos en què el sol, l’aigua del mar o de la piscina poden haver-la malmès o aclarit. Si tenim el cabell fosc i ens ve de gust canviar de tonalitat però sense fer un canvi gaire brusc, el cold brew és la nostra millor aposta.

Es tracta d’una nova coloració que no és cap color en concret, sinó un to que s’inspira en els matisos que adquireix el cold brew, la forma americana de preparar el cafè en fred. El resultat és un to de pèl multidimensional amb reflexos espectaculars, tons neutres i daurats que imiten la barreja dels colors d’un raig de llet a la beguda d’un cafè gelat.

La colorista americana Kimberly Bonondona va publicar per primera vegada aquest color a Instagram i les seguidores el van batejar ràpidament com a cold brew, ja que els tocs de caoba fan pensar en una tassa de cafè gelat.

Des de llavors, aquesta coloració s’ha convertit en una de les tendències més populars i d’èxit a Instagram i a Pinterest. Són moltes les influencers i celebritats que ja s’han deixat seduir per aquest to de cabells que es perfila com el color estrella de la tardor-hivern 2018/2019.

Instagram ha aconseguint que llueixi com una nova versió del balayage. També s’ha vist aplicat només a les puntes i els costats, deixant el centre de la cabellera amb el seu color natural, com si es tractés d’un simple bany de color que comença de la meitat dels cabells fins a les puntes.

El cold brew és ideal per a dones que tenen el cabell fosc i els ve de gust aclarir-lo una mica. També funciona a la perfecció per aportar un extra de calidesa als tons castanys o per mantenir el cabell més clar amb què es torna després de les vacances. I, depenent de quin sigui el color natural, pot funcionar com un efecte de llums o fondre’s perfectament amb el to original per donar-li un toc de brillantor.

La clau d’aquesta impactant coloració està a crear volum amb ajuda dels reflexos en diversos tons, tots ells càlids. I és que la gamma de tons caramel que aporta són d’allò més afavoridors i s’ajusten a tot tipus de pells, talls i estils, ja que dona un efecte tridimensional fins i tot a les melenes més arrissades.

Un altre dels principals avantatges d’aquesta tècnica és que no cal anar a la perruqueria gaire sovint per retocar el color, ja que l’efecte dura més temps que altres coloracions.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari