Publicat el 07/05/2018

Notes que quan arriba la primavera el cabell es debilita? De ben segur que amb el canvi d’estació penses: «Ara començarà a caure…» No deixis que això passi, prepara’t!

Reforça la dieta amb suplements nutricionals anticaiguda, que aportaran les vitamines que necessites, sobretot del grup B, amb importants propietats que enforteixen els cabells i les ungles. En l’alimentació, les trobaràs en el fetge, el peix blau i els ous, entre d’altres. El llevat de cervesa també les conté en elevades quantitats.

Regala’t un massatge: les arrels dels cabells estan alimentades per petits vasos sanguinis encarregats d’aportar-los oxigen i nutrients. Estimular la circulació sanguínia (s’alenteix amb l’edat) ajudarà a enfortir-los, i per aconseguir-ho tens diverses opcions:

  • Un massatge cranial en mans d’un professional.
  • A casa, col·loca el cap per avall i escalfa el clatell amb el palmell de la mà per atreure la sang a aquesta zona. Seguidament, fes un massatge cap a la resta del cap per millorar la circulació. A més, raspallar el cabell amb el cap per avall estimula el reg sanguini. Procura raspallar-lo dos cops al dia.

La calor és un enemic dels cabells.

Actualment hi ha productes amb els quals podràs protegir els teus cabell de la calor i del sol mateix. També cal evitar l’aigua massa calenta a l’hora de la dutxa, ja que obstrueix les arrels; és bo realitzar canvis de temperatura per activar la circulació, i acabar amb aigua freda per donar-li una brillantor extra.

Altres trucs que ajuden:

  • Evita els recollits molt tirants i les gomes massa fines.
  • Deixa assecar els cabells a l’aire sempre que puguis.
  • No els maltractis amb la tovallola, i en comptes de fregar retira la humitat suaument.
  • El cabell humit està més sensible. Perquè no pateixi, desenreda’l i pentina’l amb una pinta de pues amples.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari