Bobson, un nou tall de cabell que crea tendència | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/12/2019

El Nadal és un bon moment per canviar d’imatge, i això és el que ha fet l’actriu Ashley Benson, que ha escurçat la seva cabellera fins a l’altura de la mandíbula. El seu perruquer, Marc Mena, l’ha batejat com a tall ‘Bobson’, jugant amb el seu cognom i la tallada bob.

Mena és l’estilista d’algunes de les actrius del moment, però també d’estrelles veteranes com Susan Sarandon. No obstant això, aquesta nova tallada de cabell sembla ser l’única amb números per fer-se viral, ja que cada vegada és més popular a Instagram. Amb l’etiqueta #bobson comencen a amuntegar-se centenars d’imatges amb coloracions i estils una mica diferents del que porta l’actriu, que l’ha lluït llis amb la ratlla al mig i ondulat a un costat, demostrant tot el joc que dona.

El Bobson no es pot considerar un tall retro, ja que té un aire actual i versàtil. S’adapta al moviment de l’arrel i es pot dur amb clenxa a un costat, al mig o cap enrere. Tot el cabell té la mateixa longitud, llevat de les capes superiors, molt llargues, cosa que dona volum i moviment.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari