Bellesa i esport a l'aire lliure | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/10/2019

Quan dediquem el nostre temps d’esport a practicar-lo a l’aire lliure no hem d’oblidar que podem potenciar l’efecte dels nostres productes de bellesa i que també podem donar un toc especial a la nostra pell, com si anéssim maquillades! Aquí et presento algunes idees que pots adaptar com vulguis:

Netejar el rostre: sí, encara que facis esport a l’aire lliure al matí, neteja’t el rostre, coll i escot amb el teu producte habitual com faries normalment, no només per eliminar la brutícia acumulada al vespre, sinó per fer que l’aplicació i efectes dels productes posteriors es dupliquin.

Hidrata i protegeix, sigui quina sigui l’època de l’any: aplica’t una hidratant suau, o bé una boira hidratant. Protegiràs la pell del vent, del sol, de la sal si estàs al costat del mar… I procura fer-ho amb una capa fina, perquè en suar no et molesti als ulls. Igualment aplica’t sempre protecció solar a cara, escot i coll. Actualment pots trobar-ne amb textures molt suaus i fins i tot amb color!

No t’oblidis dels llavis: és bàsic tenir una barra també amb protecció que t’has d’aplicar amb generositat. El toc de presumida el pots donar amb un color aplicat amb els dits per sobre del protector.

Nas i orelles… i també escot: el protector que fas servir per als llavis el pots utilitzar també per protegir orelles i nas; no oblidis que són unes de les parts que més pateixen les agressions externes. I l’escot… sempre queda en segon pla! Abans de sortir de casa, aplica’t un protector solar lleuger per tota la zona i estén-lo també pel coll.

Ulls: el més recomanable és portar sempre ulleres de sol; faci sol o no, tingues-les sempre a mà. I si és possible aplica’t un col·liri abans de sortir de casa.

Cabells: si duus una cabellera curta o llarga, actualment existeixen moltes opcions per lluir pentinats o recollits, que és el més còmode per fer esport, des d’una trena que podem acabar enroscant com un monyet fins a una cua de cavall ben polida. Sigui com sigui, pots aprofitar per empastifar-te tot el cabell amb oli d’ametlles o un oli específic per al cabell per fer-te una mena de màscara. Et quedarà ben greixós però després de la dutxa i d’un bon xampú, de coco per exemple, veuràs que et queda molt més suau!

Reducció i tonificació: pots aprofitar el moviment sanguini que generes quan fas esport perquè les cremes reductores o tonificadores corporals treballin! Així, abans de vestir-te amb la roba d’entrenament, posa’t una bona capa de crema a les cames, cuixes, etc. Veuràs que la pell, amb l’escalfor i la transpiració, obre els porus i absorbeix la crema! Així ja guanyes una mica més tot fent esport i cuidant-te tot el cos!

 

MLB
Cosmètica orgànica i eco.
Maquilladora. @leblackparsac

Deixa un comentari