Publicat el 15/11/2018

L’art de la barba: en els darrers anys hi ha hagut un retorn a la barba, també com a part estètica del conjunt de l’estil masculí. Tant és així que han proliferat productes, estils, negocis o barberies modernes on afaitar-se fora de casa, i fins i tot petites joies destinades a embellir-la.
El pèl de la barba creix uns 2,8 mil·límetres la setmana. L’espessor depèn de cada home i de la testosterona del seu cos, així com de factor genètics. Aquests pèls són d’origen més espessos, curts i rígids que els cabells. Existeixen productes que permeten estovar-la tot just abans de procedir a l’afaitat, que segons diuen s’ha de fer en el sentit del pèl. Les restes de producte cal eliminar-les amb aigua freda. Finalment convé acabar aplicant algun producte hidratant per calmar la pell, sigui un àloe vera o un d’específic per al postafaitat.

Les dents: Segons una enquesta d’una revista masculina, els llavis i les dents són les parts del rostre de l’home en què les dones més es fixen! Cal recordar que les visites al dentista són indispensables a mesura que ens fem grans, un mínim d’un cop l’any, tant si tenim algun mal com si no! I penseu que el raspallat de dents s’ha de fer tres cops al dia (ei, homes! Endueu-vos un raspall a la feina!) i que cal canviar el raspall cada dos mesos o bé quan veiem que se n’obren les puntes.

La pell: La pell de l’home sol ser en general més seca i gruixuda que la de les dones. Malgrat que els signes de l’envelliment se solen presentar més tard que en les dones, no hem d’oblidar que cal prevenir i protegir la pell de la mateixa manera que ho fem en femení. Per tant neteja, hidratació, protecció i algun extra com els pílings han de formar part de la rutina masculina. Per acabar, tant al rostre com al cos, apliqueu-vos crema corporal, insistint especialment en colzes, talons i genolls.

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco. Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari