Publicat el 28/01/2019

Un bon equilibri entre el temps dedicat a la feina i a la vida personal ens completa com a persones. Si sortiu del despatx cap a una trobada entre amics, un sopar o una festa, podeu tenir un as a la màniga guardant-vos estris i productes al calaix o a l’armari! Seguiu aquesta petita guia.

La nit abans…
Per assegurar-vos que podeu anar directament de la feina a la festa o trobada del vespre, el millor que podeu fer és preparar-vos la nit abans. Netegeu bé la vostra pell amb una crema o llet, seguit d’una aigua en esprai per acabar d’eliminar residus. Apliqueu seguidament un bon hidratant i un sèrum per dissimular les línies d’expressió. Si teniu ulleres o bosses sota els ulls prepareu-vos una tisana de camamilla i apliqueu-vos les bossetes tèbies una estona als ulls. L’objectiu és que amb el descans nocturn retrobeu una pell lluenta, llisa i ben hidratada al matí següent.

Al matí…
Si sou de les persones que no es maquillen gens, netegeu i apliqueu hidratant al rostre, seguit de protecció solar. Podeu deixar-vos preparades les celles: netes i depilades, repasseu amb un llapis del mateix to i apliqueu una mica de fixador perquè no es moguin. Als llavis, porteu-hi una mica de brillant o cacau protector, així al vespre estaran molt més hidratats i per tant l’aspecte serà més afavoridor.

Al despatx o treball…
productes indispensables:
Un llapis de llavis que us duri, us funcioni… Un que us permeti donar un toc de color més fosc!
Una base prèvia per a l’ombra d’ulls, o senzillament una ombra que s’acosti al to de la vostra pell, ja que us funcionarà com a base.
Un il·luminador: pot ser en líquid o bé en pólvores.
Unes pólvores per unificar el rostre, o senzillament unes pólvores fosques per donar un toc al contorn de la cara.
Unes ombres per als ulls: si teniu un parell de colors combinables us poden donar molt de joc.
Un perfum de mida petita, per donar-vos el toc final

 

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco. Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari