Publicat el 20/03/2021

Els experts en decoració aposten per les cortines enrotllables. Aquests elements versàtils del nostre mobiliari han passat a ser els preferits pels decoradors i per un gran nombre de persones que veuen com en els seus habitatges aporten disseny i comoditat a la vegada.

Entre els avantatges de les cortines enrotllables cal destacar que es despleguen i pleguen verticalment i donen un aspecte molt modern i alhora elegant a les habitacions de la llar. A més són força pràctiques i doten també de personalitat altres espais, com les oficines.

Les cortines ajuden a regular la incidència de la llum. Les enrotllables ho faciliten i ho fan de manera pràctica. En trobaràs de més clares i de més fosques, segons sigui la teva necessitat en aquest aspecte, la qual cosa et permetrà crear l’ambient que consideris més adequat.

A més, un cop penjades les cortines enrotllables no cal preocupar-se’n més, ja que el seu manteniment és molt fàcil.

Per si no fos prou, contribueixen a l’eficiència energètica perquè són uns grans aïllants tèrmics que permeten l’estalvi en la factura de la llum. La seva composició en PVC i fibres de polièster ho afavoreix.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari