Publicat el 27/10/2020

Les noves necessitats sorgides per la crisi sanitària de la covid-19 han fet que es disparin les obres de reforma de la llar. Els professionals indiquen que aquest estiu han estat el doble que les realitzades en el mateix període de l’any passat, ja que moltes famílies han volgut convertir els seus habitatges en un lloc més confortable i adaptat a un possible nou període de confinament. Però no és només la comoditat davant la perspectiva d’haver de passar moltes hores dins de casa el que ha motivat l’increment de la demanda, sinó també la preocupació per aconseguir espais molt més nets i saludables.

L’hàbit de netejar i desinfectar-ho tot per sentir-nos més segurs està fent que cada vegada més persones es plantegin reformar casa seva per tal de fer-la més higiènica. És per això que, a més de les usuals reformes en cuines i banys, s’ha optat per la remodelació d’espais, de cara a la millora de l’ambient de teletreball amb optimització d’emmagatzematge i tractaments contra les humitats, ja que poden ocasionar problemes en la salut. Es demanen espais fàcils de netejar i que afavoreixin la salubritat, com ara superfícies antibacterianes a cuines i banys.

La por a futurs rebrots està impulsant actuacions relacionades amb aixetes i manilles sense contacte o pintures fotocatalítiques que netegen l’ambient. Està clar que tant el disseny com la distribució i els materials que volem per al nostre habitatge han canviat. La neteja i la desinfecció tenen ara una importància vital en la nostra llar, per la qual cosa és important crear espais amplis, independents i sobretot higiènics. En aquest sentit, els revestiments ecològics són una altra de les opcions més rellevants del sector, perquè garanteixen unes bones condicions de salubritat i d’higiene.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari