Publicat el 16/12/2021

Aquest és l’ordre en què has d’aplicar els cosmètics

L’ordre en què et poses les cremes i productes de bellesa fa que donin millors resultats, per això és important tenir-ho en compte a l’hora d’aplicar-los. Els experts expliquen que, en general, els productes s’apliquen de menys a més densitat. És a dir, que els més lleugers han d’anar abans perquè penetrin millor.

 

Oli netejador. És el primer pas de la doble neteja i té la funció d’arrossegar el greix i les restes de maquillatge acumulades als porus.

Netejador a base d’aigua. En aquest segon pas, l’objectiu és eliminar tota impuresa de base aquosa: la suor i els diferents tipus de partícules contaminants.

Tònic. Entre la neteja i el primer producte de tractament es pot incloure aquest pas, heretat de la cosmètica oriental, que prepara la pell perquè estigui més receptiva.

Sèrum. Tracta la pell en profunditat i li aporta principis actius bàsics per mantenir-la sana i prevenir-ne l’envelliment.

Contorn d’ulls i llavis. La pell d’aquestes zones és molt fina i sensible, així que convé aplicar-hi un bon producte per tractar-la i prevenir les arrugues d’expressió.

Crema. El punt final és la crema de tractament. Cal escollir-la en funció de l’estat de la pell.

Protector solar. Sempre serà la darrera capa i convé utilitzar-lo tant a l’estiu com a l’hivern.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari