Publicat el 17/04/2017

Appsistència. L’aplicació castellera per fer pinyes que triomfa entre les colles.

Per aixecar un gran castell, primer cal crear una pinya consistent, una operació que fins fa uns mesos requeria molt temps. L’Àngel Casellas, un informàtic i casteller de la colla de la Vila de Gràcia, es va proposar escurçar aquesta planificació. La seva aplicació mòbil, Appsistència, permet crear una pinya en 5 minuts, en lloc d’una hora.

Els castellers avisen si assistiran als pròxims assajos a través de l’aplicació o bé es registren en arribar. Amb aquesta informació, els tècnics de pinyes organitzen la sessió i planifiquen les pinyes.

Les posicions també es notifiquen, els castellers ho miren al mòbil o bé es projecta en una paret. Els assajos són més àgils i tenen temps de fer més proves.

PINYES DIGITALS
Crea la pinya o soca del castell que vulguis. Col·loca els castellers a la pinya amb 2 clics. Importa pinyes model o d’esdeveniments anteriors. Descobreix de manera ràpida i visual si el casteller assistirà o no a l’assaig o actuació.

REGISTRA L’ASSISTÈNCIA
Les llistes d’actuació accessibles quan i des d’on vulguis. Estigues informat amb antel·lació sobre quins castellers NO podran venir a l’assaig.

COMUNICA’T AMB LA COLLA
Emet comunicats en forma de missatges push que ofereix l’aplicació. Un sistema còmode, ràpid i molt més efectiu que un correu electrònic.

Deixa un comentari