Publicat el 24/03/2024

Amb l’app MiDGT i en només 60 minuts tindràs els resultats de l’examen teòric de conduir.

 

El procés d’obtenció del permís de conduir ha experimentat un canvi radical. Ara, gràcies a l’app MiDGT, els aspirants poden conèixer la seva puntuació de l’examen teòric tan sols una hora després d’haver-lo completat. Aquesta nova funcionalitat redueix significativament l’estrès d’esperar fins a 18 hores per obtenir les puntuacions, com passava fins ara

A més, una vegada superades les proves pràctiques, els estudiants rebran el seu permís provisional de conducció directament al seu telèfon mòbil, cosa que també redueix els temps d’espera associats als tràmits entre la DGT i les autoescoles. I, quan finalment rebin el permís definitiu, també el podran tenir a l’app, amb la mateixa validesa que la versió física, sempre que circulin a Espanya.

Per accedir a MiDGT, és necessari estar registrat al sistema cl@ve, una plataforma d’identificació segura per relacionar-se electrònicament amb l’Administració.

Des que va ser llançada al març de 2020, MiDGT ha anat enriquint-se amb noves funcionalitats per oferir un servei més complet als usuaris. A més de consultar la puntuació de l’examen, els conductors poden accedir al seu permís de conduir digital, consultar el permís de circulació i la fitxa tècnica del vehicle, així com revisar el saldo de punts i sol·licitar duplicats de documentació, entre altres serveis. Aquesta aplicació no només simplifica tot el procés, sinó que també l’agilitza, evitant desplaçaments innecessaris i oferint una gestió automatitzada accessible des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Així, consultar la teva puntuació de l’examen de conducció o qualsevol altre tràmit relatiu al teu vehicle és tan fàcil com tocar un botó a l’app MiDGT.

Redacció La Clau

Deixa un comentari