Publicat el 23/04/2019

Moltes vegades tenim els testos-hort amb plantes perennes, que passen anys i anys en el mateix test sense que ens preocupem de la seva terra. Però és molt important que sapiguem que les plantes treuen gran part dels seus nutrients de la terra, sobretot quan entren en una etapa de floració i producció de llavors. Per això, quan estan molt de temps en el mateix test, en un espai petit i amb reg constant, es comencen a afeblir perquè la terra va perdent la seva riquesa. Així, es fa imprescindible aportar adob.

Per a això podeu preparar el compost a casa o comprar-ne un de bo i abocar una capa superficial d’aproximadament un o dos centímetres de gruixària a la terra del test. A continuació, regueu-la perquè quedi humida i a poc a poc es vagi barrejant amb la resta de la terra. Aquest procés convé fer-lo almenys dues vegades a l’any.

També podeu aportar matèria orgànica si cada vegada que podeu les plantes us preocupeu de deixar les restes, ja siguin branquetes o fulles, a la capa superficial de la terra perquè quan comenci la seva descomposició proporcionin nutrients a la terra.

Font: www.huertodeurbano.com3

Deixa un comentari