Publicat el 03/03/2022

Article de llar: 7 consells per adaptar casa teva i rebre convidats

 

A l’hivern solem passar més temps a casa, arrecerats de les baixes temperatures de l’exterior. Si volem sortir una mica de la rutina, què millor que convidar amics i familiars perquè passin una estona agradable amb nosaltres?

 

No cal que reformis o distribueixis de nou tota la llar: seguint unes senzilles pautes aconseguiràs un espai confortable i funcional que farà que les visites se sentin molt a gust. Els consells dels experts són:

  • Que l’habitatge estigui net i endreçat. Vigila que els coixins siguin al seu lloc i que les mantes del llit i del sofà es trobin ben col·locades.
  • Que hi hagi un ambient agradable i acollidor. Les espelmes, les flors i un ambientador d’olor suau poden ajudar-te a transmetre una sensació acollidora i casolana.
  • Que es disposi d’espai suficient. Tant si es tracta de gaudir d’un àpat amb els teus convidats com si han de passar la nit a casa teva, has d’intentar que el lloc sigui espaiós.
  • Que el rebedor sigui atractiu i acollidor. Aquest espai ofereix la primera impressió als convidats de casa teva i per tant l’hem de cuidar. Tenir un penjador per a les bosses, abrics, etc., és imprescindible, i si vius en una zona on plou amb freqüència, incorpora-hi també un paraigüer.
  • Si el menjador és petit, tingues una taula plegable. No tothom té un menjador ampli amb una taula gran, així que disposar d’una versió extensible és la millor opció.
  • Que hi hagi prou seients extres. Tamborets, cadires plegables o pufs són ideals perquè es poden guardar dins d’un armari quan no els necessitem.
  • Si no hi ha habitació de convidats, tingues un sofà llit: per tal que els convidats puguin passar la nit a casa teva, és important que en disposis d’un, ja sigui al saló o en una habitació.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari