Publicat el 23/01/2023

Acupuntura: teràpia ràpida, eficaç i duradora per a la migranya.

 

L’acupuntura, pel seu efecte regulador sobre els sistemes nerviós, endocrí i límbic, ha estat una de les principals eines utilitzades a Àsia des de fa més de 2000 anys per reduir el mal de cap agut i les crisis de migranya a milions de persones.

Es poden experimentar cefalees intenses i crisis de migranya per moltes raons: estrès, tensió muscular, pinçaments, factors genètics, hormonals… Per a la medicina xinesa, és degut a una síndrome multisensorial d’etiologia i patogènia variable que pot estar acompanyada d’altres símptomes, com ara brunzits a les orelles, vertigen, fotofòbia, nàusees i vòmits, entre d’altres, i que també arriben a estabilitzar-se amb aquesta teràpia.

L’objectiu del tractament amb acupuntura sempre serà reduir la intensitat del dolor ràpidament i eficaçment, allargant el temps entre crisi i crisi i aconseguint un punt de benestar continuat per a la persona.

En l’actualitat, l’evidència científica ha demostrat la seva eficàcia en l’alleujament del mal de cap i dels seus símptomes acompanyants, essent la seva resposta superior als fàrmacs en la majoria dels casos i sense tenir efectes adversos.

És important que us poseu en mans de professionals sanitaris de l’acupuntura amb experiència.

 

Dra. Andrea Garelli
www.draandreagarelli.com

Deixa un comentari