Publicat el 31/05/2022

Pólvores bronzejadores i il·luminadors per aconseguir l’efecte ‘bonne mine’ que tant afavoreix.

 

No sé si només em passa a mi, però en aquesta època de l’any veig que tothom fa patxoca. De debò, les primeres mostres de bronzejat senten la mar de bé! Per això, mentre et poses al dia amb el teu to tropical, et portem la tendència de maquillatge que t’ajudarà a sublimar-lo: l’efecte bonne mine.

Una pell saludable, amb un acabat daurat natural i envoltat de lluminositat: aquestes són les claus de la tendència bonne mine que s’imposa aquesta temporada. Així que ja saps, no es tracta de prendre al sol a la babalà, posant en risc la teva salut. Aprovisiona’t de protecció solar i acarona la teva pell, proporcionant-li la hidratació que necessita. Una vegada t’asseguris de tenir el llenç preparat, el maquillatge serà el teu aliat. En concret, les pólvores bronzejadores i els il·luminadors.

Eliecer Prince, maquillador oficial de la marca Guerlain, ens dona les cinc claus per aconseguir aquest efecte.

  1. Troba el to correcte. A part de la classificació clàssica de la pell en «clara», «mitjana» i «fosca», has de tenir en compte les subtonalitats del producte a l’hora de triar-lo. Els més rosats casen bé amb les pells fredes, mentre que els cutis càlids hauran de decantar-se per subtons rogencs i daurats.
  2. Segueix la regla del 3. El gest «bona cara» comença en el lateral del front, baixa cap a la templa i es torna a corbar cap al pòmul. Cal marcar-lo bé, però amb moviments suaus, circulars i amplis, i seguir després el dibuix cap a la línia de la mandíbula. En acabat, cal difuminar per tot el rostre i el coll!
  3. Tria una brotxa ampla i arrodonida. L’èxit del teu maquillatge dependrà en gran manera de la brotxa que utilitzis. La més adequada serà una d’ampla i de punta lleugerament arrodonida, per poder distribuir el color de manera uniforme i sense que quedin línies de demarcació.
  4. Utilitza la tècnica del Roll-Up. Consisteix a no fer servir únicament l’extrem superior de la brotxa, sinó que has de girar-la entre els dits mentre vas aplicant el color a fi d‘estendre’l també pels costats de manera uniforme.
  5. Nota les pessigolles. Si l’aplicació no fa pessigolles, és que alguna cosa s’està fent malament. La brotxa no ha de fregar la pell si es vol aconseguir un efecte transparent i natural.

bellezaactiva.com

amic logo

amic logo

Deixa un comentari