Publicat el 06/11/2020

La tendència decorativa d’aquesta tardor vesteix la casa amb colors i materials que ens connecten amb la natura, sense oblidar, però, la sofisticació.

Colors inspirats en la natura. Aquest hivern, el verd es colarà a casa nostra en totes les seves tonalitats, mentre que altres colors naturals ocuparan un lloc destacat. És el cas de tons vegetals com el terracota, el cru, l’ocre o, fins i tot, el gris lli.

Tonalitats terra. Són els colors de la tardor per excel·lència, i ara el terracota pren el comandament de les tendències i s’instal·la a totes les llars en forma de coixins, mantes i, fins i tot, quadres.

Daurats. El toc daurat aporta elegància a totes les estances i, a més, combina a la perfecció amb els tons terra, tendència aquesta tardor. Un color elegant i refinat per a les taules auxiliars, que també es veurà en cadires, aixetes, marcs de quadres, miralls…

Plantes. Envoltar-nos de vegetació ens fa sentir més lliures i més saludables. Les plantes ajuden a fer que casa nostra sigui un lloc més amable i ens connecta amb la natura. No oblidis apostar per espècies que mantinguin net l’aire i siguin fàcils de cuidar.

Blau. És el color de tendència d’aquesta tardor. Entre les seves tonalitats més de moda trobem el blau cobalt, que és elegant i dona sensació d’amplitud, i el blau turquesa, un color fresc i alegre.

Artesania. Més de moda que mai. Mobles rústics fets a mà o articles de decoració de fusta han arribat per fer-nos sentir més connectats amb la natura.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari