Publicat el 28/01/2021

La cambra de bany és una estança amb moltes possibilitats decoratives, i avui dia hi ha una gran varietat de dissenys i materials per adaptar-se a tots els estils, necessitats i pressuposts. Això s’aplica també als tancaments de la zona de la dutxa. Et mostrem sis maneres possibles de cobrir aquest espai amb les seves principals característiques:

  • Mampares de vidre. És l’opció més utilitzada. S’adapten a qualsevol espai, són fàcils d’instal·lar i compten amb una gran varietat de models que s’ajusten als diferents estils.
  • Vinils. Si es disposa d’un vidre complet o mitjà es pot col·locar un vinil que ens doni privacitat. Com que es troben en infinitat de dissenys, són perfectes per aportar un plus d’estil i originalitat a la decoració.
  • Portes transparents. Ja es tracti d’una sola porta abatible o de dues, aquesta és una opció en la qual també trobarem un munt de models i estils. Una molt bona alternativa per a tots aquells banys que comptin amb una dutxa d’obra o una cabina arran de terra.
  • Cortines. És l’opció més econòmica i senzilla. Es poden trobar en tota mena de colors i dissenys i elaborades amb diferents materials. El seu principal avantatge és que el seu baix cost permet canviar la decoració del bany amb freqüència.
  • Mur d’obra. El recobriment de mosaics o rajoles permet fer dissenys molt originals. A més, es poden afegir lleixes de vidre per posar-hi sabons, cremes, etc. És una opció perfecta per als plats de dutxa allargats, ja que el capçal es pot col·locar en la zona més protegida per evitar esquitxades.
  • Pantalles de plàstic. Compleixen la mateixa funció que les mampares de vidre, però atès que el plàstic sol ser més econòmic, el seu cost és menor. Solen ser molt resistents i decoratives gràcies a la varietat existent de colors i dissenys.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari