Publicat el 02/02/2021

Un armari és una peça essencial per guardar roba als dormitoris, però no és l’única que pot ajudar-nos a mantenir-los ben endreçats. Aquí tens algunes possibilitats més:

  • Penja-robes de barra o burros. Una solució econòmica i pràctica. Podem trobar-los en diferents mides, dissenys, amb o sense rodes. Hi ha tants models que s’adapten a qualsevol decoració.
  • Prestatgeries. Existeix una gran diversitat de prestatgeries, totes pensades per oferir més capacitat d’emmagatzematge als dormitoris. Una lleixa sobre el capçal del llit ens proporcionarà un lloc on deixar llibres i altres objectes, mentre que unes prestatgeries baixes ens permetran aprofitar els espais inferiors de l’habitació.
  • Canapès. Els llits amb canapè ofereixen zona d’emmagatzematge addicional. Disposen de molt espai per guardar sense robar metres al dormitori.
    Calaixeres. A més de guardar roba al seu interior, podem aprofitar la part superior per deixar-hi cosmètics, llibres, etc.
  • Tauletes amb calaixos. Una bona elecció per al dormitori, ja que pots trobar-les de la mida i disseny que més s’adaptin al teu espai. Com més calaixos tinguin, més fàcil serà guardar-hi la roba i els objectes personals.
  • Baguls o banquetes. Si hi ha espai suficient al dormitori, es pot posar un moble d’emmagatzematge a peu de llit. Un bagul o un banc petit serviran per guardar mantes o els coixins que no es facin servir durant la nit.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari