Publicat el 23/09/2021

Petits detalls com un llum inadequat, unes rajoles amb una sanefa antiga o unes cortines fosques poden espatllar un ambient.

Per això, és important que triïs bé els elements decoratius a l’hora de reformar o decorar casa teva. Et mostrem alguns errors habituals que, segons els decoradors, poden fer que la nostra llar sembli antiquada:

1 · Espais foscos

Un saló amb poca llum natural o sense finestres fa que es vegi brut i vell. Per evitar-ho, col·loca a tota la casa cortines que deixin entrar la llum.

2 · Acumulació d’objectes

Amb el pas del temps anem col·leccionant coses que s’amunteguen a casa nostra. Opta per tenir només aquells elements essencials o que facis servir, i no abusis d’objectes antics ni vintage.

3 · Ambients compartimentats

Un saló compartimentat es veu antic. Si vols rejovenir-lo, mira d’obrir-lo al menjador.

4 · Colors foscos a les parets

La pintura en tons obscurs fa que els espais es vegin més vells. Rejoveneix-los pintant les parets en tons neutres com el blanc, el gris o el beix.

5 · No canviar la decoració cada temporada

Renovar els tèxtils i els complements amb el canvi d’estació fa que la casa es vegi actualitzada. Recorda’t de canviar cortines, catifes, coixins i roba de la llar d’acord amb cada estació de l’any.

6 · No renovar la cuina ni el bany

Els revestiments d’aquests espais estan subjectes a modes, així que convé actualitzar-los canviant o pintant les rajoles, substituint el terra per un de ceràmic o vinílic, etc.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari